930 x122 grota rece

Arges

POLIȚIA ARGEȘ: 6 DISPARIȚII SESIZATE ÎN 24 DE ORE

Poliția Argeș: 6 dispariții sesizate în 24 de ore. Ieri, în jurul orei 23:30, polițiștii din municipiul Câmpulung au fost sesizati despre faptul că o minoră de 16 ani, din Aninoasa, ar fi plecat voluntar de la domiciliu în jurul orei 23:15.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

”Minora se afla la a doua plecare voluntară, dispariţia acesteia fiind sesizată de tată şi în ziua de 4 august, în urma activităţilor fiind identificată de către poliţişti în ziua de 5 august, pe raza comunei Berevoeşti, şi încredințată familiei”, anunță Poliția Argeș.

Sursa citată mai precicează că fata nu a fost victima vreunei infracţiuni şi nu a săvârşit fapte de natură penală, totodată fiind sesizaţi reprezentanţii DGASPC Argeş pentru evaluarea suplimentară a situaţiei minorei.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

Cazul ”Caracal” pare să-i fi alertat și pe argeșeni.

Astfel, în ultimele 24 de ore, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la şase dispariţii, în urma verificărilor stabilindu-se că toate sunt plecări voluntare, toate fiind clarificate într-un interval cuprins între 15 minute şi 10 – 11 ore.

”Având în vedere operativitatea cu care au fost găsite, în niciunul dintre cazuri nu s-a declanşat procedura de dare în urmărire la nivel naţional.

În urma verificărilor s-a stabilit că niciuna dintre persoane nu a fost victima vreunei infracţiuni”, adaugă sursa eja menționată. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA