930×122 POSADA 5

politia arges

Poliţia Argeş, amenzi de peste 60.000 de lei în ultimele 24 de ore. Permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Poliția, precizări oficiale în cazul bărbatului găsit împușcat în Pitești

Ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate 201 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 60.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 11 permise de conducere și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare, precum și 4 seturi de plăcuțe cu numerele de înmatriculare.

Dintre sancțiunile prevăzute cu măsuri complementare, 3 permise de conducere au fost reținute pentru consum de alcool, sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în alte 4 situații s-a constatat că valabilitatea asigurării obligatorii auto era expirată, fiind retrase certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, conform OG 34/2008.

Citiți și: „Arme” noi împotriva vitezomanilor!

„Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte toate regulile de circulație, în special cele referitoare la viteza legală, consumul de alcool, deplasarea pe lângă pietoni și schimbarea direcției de deplasare (prin viraj la stânga).

De asemenea, recomandăm tuturor participanților la trafic să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în trafic aglomerat și în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil”, transmite IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90