Donaris 930 x 122

bărbat dispărut de acasă

Poliția Argeș, despre bărbatul dispărut ieri

Update, 5 iunie, ora 12.55, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș. Poliția: Ce s-a întâmplat cu bărbatul dispărut ieri

Bărbatul de 29 de ani, din Mărăcineni, plecat de la domiciliu în dimineața zilei de 04 iunie a.c., a fost găsit de către polițiștii Serviciului Rutier Argeș, pe raza localității Albota.

Din verificările efectuate până în prezent s-a stabilit că cel în cauză nu a fost victima vreunei infracțiuni, acesta fiind predat familiei.

Alertă în Argeș. Polițiștii caută un bărbat dispărut

Update, 4 iunie, ora 15.28, IPJ Argeș transmite: 

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov desfășoară cercetări pentru identificarea unui bărbat de 29 de ani, care a plecat de la domiciliul său, din comuna Mărăcineni, în această dimineață.

În dimineața zilei de 04 iunie, polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că MARIAN DUMITRU CANTEA, de 29 de ani, a plecat voluntar în jurul orei 05:00, de pe raza comunei Mărăcineni, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: 1,65- 1,70 m înălțime, aproximativ 55 kg, constituție astenică, păr brunet tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu.

Vestimentație: trening negru cu dungă laterală roșie, papuci de culoare albastră din cauciuc, bluză de culoare albastră.

Persoanele care pot da relații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.”

Știrea inițială, 4 iunie, ora 13.25

Nicu Dascalu, primarul comunei argeșene Mărăcineni, face un apel către populație pentru găsirea unui bărbat dispărut de acasă (foto).

Bărbatul, care are domiciliu în comuna Mărăcineni, a plecat voluntar de acasă în această dimineață și nu a mai revenit.

Potrivit primarului, acesta obișnuiește să meargă în zonele unde se găsesc tiruri și stă să le privească.

Cei care l-au văzut sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3