Donaris 930 x 122

politia arges

POLIȚIA ARGEȘ, PORȚI DESCHISE

Poliția Argeș, porți deschise. Pentru a marca Ziua Națională a Poliției Române, polițiștii argeșeni organizează diverse evenimente în această perioadă.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Astăzi a avut loc Ziua Porților Deschise, poliţiştii din Câmpulung Muscel și Mioveni fiind „vizitați” de elevi ai instituțiilor de învățământ din județ. Manifestările au avut loc în zonele publice ale celor două orașe.

Polițiștii de analiză și prevenire a criminalității, ai Serviciului Criminalistic și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale i-au primit pe copii, prezentându-le tehnica din dotare, laboratorul criminalistic și modul în care se amprentează persoanele.

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

De asemenea, polițiștii argeșeni le-au vorbit copiilor despre experiențele lor profesionale și importanța meseriei de polițist. Oamenii legii au răspuns cu interes curiozităților tuturor copiilor prezenți.

Activităţile prilejuite de Ziua Națională a Poliției Române se vor încheia luni, 25 martie 2019, de la ora 12, cu şedinţa festivă de avansare în grad a poliţiştilor argeșeni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3