930 x122 grota rece

depozitelor

Poliția Argeș: Restricții pentru toți șoferii! Rute ocolitoare

Poliția Argeș: Restricții pentru toți șoferii! Rute ocolitoare

Citiți și: Atenție, șoferi! Urmează mai multe zile cu restricții de trafic, și în Argeș

Poliția Argeș anunță restricție de circulație pentru remedierea unei avarii la rețeaua de alimentare cu apă

„Începând de astăzi, 29 august, ca urmare a unei avarii la rețeaua de alimentare cu apă, pe str. Depozitelor – Drumul Național 7, a fost aprobată instituirea unei restricții de circulație, prin închiderea temporară a circulației rutiere pe tronsonul cuprins între km 117+200m la intersecție cu DC 220, și km 117+850m, intersecție cu A1 km 120+060.

Citiți și: Argeș. Fetița dispărută, acum!

Pentru aceasta a fost instituită semnalizarea rutieră corespunzătoare, rezultând următoarele rute ocolitoare:

-pentru circulația autovehiculelor de pe str. Serelor, cu direcția dinspre Rm. Vâlcea, către str. Depozitelor din municipiul Pitești sau spre comuna Budeasa, circulația va fi deviată pe Autostrada A1, cu posibilitatea de coborâre la km. 115, respectiv în zona Podul Viilor din municipiul Pitești.

-pentru circulația autovehiculelor de pe str. Depozitelor, spre str. Serelor intersecție cu Autostrada A1 km. 120+060, circulația va fi deviată, de la km.117+200, către DC 220, comuna Budeasa.

-pentru circulația autovehiculelor de pe DC 220 Budeasa, cu direcția dinspre spre intersecția cu Autostrada A1 km 120+060 sau str. Serelor spre Rm. Vâlcea,, circulația va fi deviată pe str. Depozitelor.

-pentru circulația autovehiculelor de pe Autostrada A1, la ieșirea de la km. 120+060, nu va fi posibilă iesirea spre str. Depozitelor (respectiv către DC 220 Budeasa)”, transmite Poliția Argeș.

Este vorba despre o lucrare a Apelor Române.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90