Donaris 930 x 122

Arges

POLIŢIA, LA VÂNĂTOARE DE PETARDE

Poliţia, la vânătoare de petarde. În cadrul acțiunii naționale „Foc de Artificii”, polițiștii argeşeni au constatat mai multe infracţiuni, au aplicat amenzi şi au confiscat zeci de kilograme de articole pirotehnice în această săptămână în Argeş.

Citiți și: A nins în Argeș!

Pentru protejarea copiilor și tinerilor cu privire la implicarea în eventuale evenimente cu articole pirotehnice, polițiștii au desfășurat activități de informare în școli.

În perioada 21 noiembrie 2017 – 5 ianuarie 2018, poliţiştii acţionează, în toată țara, pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Poliţia reaminteşte că este interzisă deţinerea, utilizarea şi vânzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de divertisment din categoriile 2, 3 şi 4, a articolelor pirotehnice de scenă (T1 şi T2) şi a altor articole pirotehnice din categoria P2, din motive de ordine și siguranţă publică, securitate şi pentru protecţia mediului.

Persoanele fizice sau juridice autorizate pot folosi articolele pirotehnice de divertisment numai cu luarea măsurilor de protejare a persoanelor, bunurilor materiale, animalelor şi a mediului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90