NOR CURIER 930X122

poliția locală pitești

Poliția Locală Pitești, în vizită la Centrul de Tip Familial „Găvana”

Copiii din cadrul Centrului de Tip Familial „Găvana” Pitești, aflat în subordinea D. G. A. S. P. C. Argeș, au primit vizita Poliției Locale Pitești.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

În cadrul vizitei desfășurate, polițiștii au discutat cu copiii despre violență și comportamentul în societate.

Campania se derulează și este inițiată de către Poliția Locală și Asociația ” Sfinții Spiridon și Irina” Pitești, împreună susțin educația și protecția copiilor din centrele de plasament și mediile defavorizate din care aceștia provin.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

Beneficiarii CTF Găvana se bucură de educație interactivă, inițiată cu sprijinul polițiștilor locali din Pitești și totodată de experiența de formare în societate.

Cu totii ne dorim ca acești copii și tineri institutionalizati sa fie responsabili, independenți și încrezători pe viitor. Toți copiii au dreptul la educație de calitate. 

Sa nu uitam că „VIAȚA ARE ÎNTOTDEAUNA PRIORITATE”!”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3