930×122 CAPRA 5

online

POLIȚIA LOCALĂ: RELAȚIILE CU PUBLICUL SE VOR DESFĂȘURA CU PRECĂDERE ÎN MEDIUL ONLINE

Pentru prevenirea/evitarea/limitarea îmbolnăvirii și răspândirii COVID – 19, precum și pentru a asigura un nivel adecvat de protecție, Poliția Locală Pitești face un apel către piteșteni pentru folosirea poștei electronice și a mediului online, în general, atunci când vine vorba de comunicarea cu această structură.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

„Pe lângă celelalte măsuri adoptate la nivelul Poliției Locale Pitești, apreciem ca necesară evitarea contactului apropiat cu persoane.

Astfel, activitățile compartimentelor care au relații cu publicul (Relații Publice, Registratură, Dispecerat) se vor desfășura cu precădere în mediul online.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Pe această cale, le solicităm tuturor cetățenilor să transmită telefonic cererile, petițiile și sesizările (la numerele 0248.210230 și 0348911) sau prin intermediul poștei electronice (e-mail, site, Facebook)”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3