SMART KIDS 930X122

bastoane

Poliția lovește puternic în infractori!

Bastoane telescopice pentru polițiști!

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Poliția Română pregătește o nouă dotare mai mult decât necesară a efectivelor operative.

Aproximativ 15.000 de complete baston telescopic vor intra în dotarea polițiștilor începând cu perioada imediat următoare.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

Conform Sindicatului Europol, a fost semnat acordul cadru pentru furnizarea a 15.000 de complete formate din: un baston telescopic compus din 3 segmente, mâner acoperit cu material aderent cu șanțuri transversale, buton de acționare a segmentelor dispuse pe mâner și un portbaston (toc/holster/suport) din material plastic ce se rotește la 360 grade, fixabil pe centură, care să permită scoaterea mijlocului din dotare direct în poziția extins.

Contractul a fost semnat cu firma ROTMAN INDUSTRIES SRL pentru suma de 3.225.000 lei. În traducere, asta înseamnă ca un complet format din baston + toc a fost achiziționat la valoarea de 215 lei + TVA.

Până la data de 10.01.2023 aceste bastoane vor intra în dotarea polițiștilor.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3