930×122 CAPRA 5

politie

Poliția, mesaj de ultimă oră privind circulația în sensurile giratorii!

Poliția, mesaj de ultimă oră privind circulația în sensurile giratorii!

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

„Știi cum se circulă în sensul giratoriu?” – așa sună întrebarea pusă în urmă cu puțin timp de Poliția Română pe pagina sa de Facebook.

Și tot Poliția Română dă răspunsul:

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

„Nu mai poți să ieși direct de pe banda a 2-a sau a 3-a a sensului giratoriului și să le tai fața celor de pe celelalte benzi, iar dacă vrei să faci această manevră trebuie să îți semnalizezi intenția, să te asiguri că poți face asta fără să pui în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Vechea practică nu mai este valabilă conform ultimelor modificări!

Conduceți prudent!”, transmite Poliția.

Modificările sunt incluse în ultima variantă a Codului Rutier.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Bianca spune:

    Serios mie mi sa luat permisul fara nicio dovata foto, nici martori nici nimic. Ce fac eu în situația asta?! Plus ca am permisul din noiembrie am cumparat o mașină veche din 2007 și scumpa adică 5000 de RON și eu am nevoie și de mașină și permis pt ca, copilul meu are nevoie și de mine și de mașină. Cum procedez. Nu vreau sa dau mai multe detalii. Mulțumesc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3