Donaris 930 x 122

curtea de arges

Poliția, OFICIAL. Informare îngrijorătoare cu privire la profesorul de sport

Poliția, OFICIAL. Informare îngrijorătoare cu privire la profesorul de sport

Citiți și: Argeș. Incendiu în oraș

Poliția Argeș vine cu precizări oficiale despre cazul profesorului de sport de la Curtea de Argeș.

Iată ce transmite instituția: 

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la presupusa activitate ilicită a unui bărbat din Municipiul Curtea de Argeș, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

Citiți și: Argeș. Directoarea de la „Regele Mihai I”: „Au organizat un flagrant!”

În ziua de 8 iunie a.c., în urma unei sesizări, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală asupra unui minor.

În cauză fiind desfășurate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

În acest context, precizăm că activitățile de prindere în flagrant sunt realizate, în mod curent, de către organele de cercetare penală, prin structuri specializate.

Și au un grad de complexitate mult mai ridicat față de aspectele aparente, pentru a putea îndeplini cerințele de obiectivitate specifice desfășurării procesului penal.

Poliția, OFICIAL. Informare îngrijorătoare cu privire la profesorul de sport

În referire la faptele ce fac obiectul materialului de presă, cercetările sunt continuate.  Pentru administrarea de probatoriu și luarea măsurilor legale în consecință.

Legat de oportunitatea utilizării unui material ce face obiectul unui articol de presă ca material probator, se impune a fi menționat că sarcina probei în procesul penal implică elemente suplimentare.

Dar și o demarcare precisă.

Din ansamblul probelor administrate trebuie să rezulte, dincolo de dubiul rezonabil, săvârșirea unei fapte stabilită prin lege ca infracțiune, de către o persoană-subiect al unei infracțiuni.

Ajungând astfel la efectul răspunderii conform pedepsei stabilite prin lege pentru acea infracțiune.”

Amănunte despre cazul de la Curtea de Argeș:

AICI – Argeș. Imagini video incredibile cu o elevă și un profesor

AICI – Argeș. Directoarea de la „Regele Mihai I”: „Au organizat un flagrant!”

„Ea a tot insistat: ‘Haideți în casă, haideți în casă’! Nici mama nu știa ce face fata!”

Arges/EXCLUSIV. Profesorul de sport: „Am fost atras, ademenit!”

Materialul video de la care a pornit totul, AICI. 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3