930×122 CAPRA 5

bataie

Poliția, reacție oficială cu privire la bătaia medicilor de la Spitalul de Pediatrie

Poliția Argeș face precizări în legătură cu scandalul care a avut loc ieri, la Spitalul de Pediatrie Pitești, unde doi medici s-au luat la bătaie.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Subiectul pe larg, AICI – Incident șocant la Spitalul de Pediatrie Pitești! Doi medici s-au bătut

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Schimbare majoră privind amenzile de circulație!

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o stare conflictuală petrecută între două cadre medicale dintr-o unitate spitalicească din Pitești, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

Până la acest moment, la nivelul Poliției Municipiului Pitești, nu au fost înregistrate sesizări cu privire la acest eveniment.

În urma primelor verificări, polițiștii Secția 3 Poliție Pitești s-au sesizat, din oficiu, și desfășoară cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, conform art. 296 din Codul Penal.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3