NOR CURIER 930X122

crin

ION_POPA_2013

8 PREȘEDINȚI DE FILIALE PNL, STRÂNS UNIȚI ÎN JURUL CONDUCĂTORULUI IUBIT

În condițiile în care partidul se află în pragul sciziunii, odată cu demisia lui Călin Popescu Tăriceanu, opt președinți de filiale PNL au ținuț morțiș să-și arate într-o declarație de presă susținerea față de Crin Antonescu.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Printre ei, și liderul PNL Argeș, senatorul Ion Popa (foto). Ceilalți sunt președinții liberali de la Arad, Bistrița, Brăila, Covasna, Harghita, Gorj și Suceava. Cei 8 semnează o declarație de presă comună.

„Noi, preşedinţii de filiale ale PNL, participăm şi luăm decizii importante, unele foarte grele, la şedinţele Biroului Politic Naţional şi în Delegaţiile Permanente. Votul dat de Delegaţia Permanentă din data de 25.02.2014 a fost unul foarte clar: retragerea miniștrilor PNL din Guvern şi, de asemenea, s-a luat act de încetarea Uniunii Social Liberale. Aşa cum prevede Statutul Partidului Naţional Liberal, aceste decizii, mai ales cele luate de forul suprem al PNL, Delegaţia Permanentă, trebuie respectate în unanimitate, iar cine acţionează altfel sau nu se regăseşte în aceste decizii o face strict în interes personal. Preşedintele PNL, domnul Crin Antonescu, are fără echivoc susţinerea noastră”, scrie în declarația de presă comună a celor opt președinți de filiale PNL.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90