New Profesional Consult 930 x 122

firmă

A FOST ÎNFIINȚATĂ FIRMA M..E PSD. „E UN PROTEST!”

A fost înființată firma „M..e PSD”. „E un protest!”. În Regatul Unit al Marii Britanii a apărut o societate comercială al cărei nume este sloganul obscen împotriva principalului partid de guvernământ din România.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Potrivit gazeteidâmboviței.ro, care furnizează informația, firma a fost înființată pe 9 august 2018 de un om de afaceri din Târgoviște și are ca obiect de activitate prestarea de servicii.

“Eu mai am două firme, una în România, una în Anglia. Am înființat-o ca o formă de protest, dar o voi și folosi de acum înainte.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

M-a deranjat când am văzut acțiunea autorităților împotriva bărbatului cu plăcuțele de înmatriculare celebre (n.r. – foto). Atunci m-am găndit să fac o firmă și să văd cum pot autoritățile române să mă împiedice să o folosesc. Acelui cetățean au putut să îi interzică, dar să vedem dacă pot să îmi interzică și mie!”, declară omul de afaceri, conform sursei citate.

Firma, al cărei nume exact este “M..E PSD VIS LTD”, ar urma să aibă activitate nu doar în Anglia, ci și în România.

„E treaba lor ce reacție vor avea! Pe mine nu mă interesează ce spune lumea. Fac ce vreau cu banii mei!”, afirmă omul de afaceri, potrivit publicației gazetadâmboviței.ro, întrebat cum crede că vor reacționa autoritățile românești când vor interacționa cu noua firmă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3