Donaris 930 x 122

ana maria pănescu

A schimbat partidul pentru a-l ”bate” pe primarul care este de 32 de ani în funcție

A intrat cu PER (Partidul Ecologist Român) în Consiliul Local Topoloveni, candidând contra lui G. Boțârcă în 2020, pentru Primăria Topoloveni. Nu a avut succesul dorit!

Citiți și: Oficial. Ana Stan și Gelu Tofan, „exmatriculați” din PNL Argeș!

Între timp a schimbat ”tabăra”, mergând la PNL!

Așadar, pe lista de candidați ai PNL Argeș la alegerile care vor avea loc în data de 7 mai 2022, detalii cât și subiectul pe larg, AICI – am regăsit-o la poziția 26 și pe Ana Maria Pănescu.

Citiți și: PNL Pitești. După Tofan, Coteț a luat-o la ochi și pe Ana Stan

Am luat legătura cu Cătălin Andrei (foto), responsabilul pe probleme de comunicare de la PNL Argeș, iar acesta ne-a declarat cu privire la acest subiect:

Doamna a fost validată la PNL și poate candida.

Și-a dat demisia din PER, o să își piardă și mandatul de consilier local la Topoloveni. S-a dat o derogare pentru a putea candida la PNL, neavând vechimea necesară, pentru că și-a dat demisia din PER luna trecută.

Doar s-au depus candidaturi, nu putem vorbi acum despre echipe. În ceea ce privește alegerile locale din 2024, este prematur să vorbim despre candidaturi.”

Boțârcă a ieșit primar la ultimele alegeri din Topoloveni cu 2.704 voturi.

Orașul are o populație de 10.626 de locuitori, conform WIKIPEDIA. Trebuie făcută mențiunea că nu toți au drept de vot.

Victor Gabriel Vasilescu, clasat pe locul 2, a obținut 706 voturi, fiind susținut de PNL, iar Ana Maria Pănescu, fiind la PER la acea vreme, s-a clasat pe locul 3, obținând 691 de voturi.

Ana Maria Pănescu s-a remarcat printr-o campanie foarte agresivă pe rețele de socializare. Cu siguranță aceasta are șanse mari pentru a candida la Primăria Topoloveni din partea PNL. Șanse mari are și să detroneze domnia primarului Boțârcă, care este în funcție de peste 32 de ani!

Am luat legătura și cu Ana Maria Pănescu pentru a ne spune motivele pentru care a trecut la PNL și dacă are în plan o a doua candidatură la Primăria Topoloveni, de această dată, din partea PNL.

Declarații:

„Nu pot să spun motivele pentru care am plecat din PER. Am lăsat în urmă oameni de calitate și ar fi nedrept față de ei, declarațiile mele i-ar prejudicia. Noi am muncit aici – la Topoloveni, foarte mult, dar au venit oameni din alte partide la noi numai să dea ordine și să ne spună cum să votăm în CL.

Am fost și sunt un om de centru – dreapta, nu accept să mi se spună ce să fac, votez cum consider eu în baza legii pe care am jurat să o respect.

În ceea ce privește o eventuală candidatură la Primărie, sunt un om de echipă. Este un mare pas pentru mine înscrierea în PNL. Dacă împreună cu colegii din PNL Topoloveni vom stabili că sunt anumiți candidați potențiali, acei oameni vor fi supuși unui sondaj. Cel care va avea cele mai multe voturi, acela va fi candidat.

Am venit la PNL pentru că vreau să fac o echipă puternică. Eu vreau să fac în primul rând administrație, pentru că nu îmi place deloc politica din România”, ne-a declarat Ana Maria Pănescu.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

2 comentarii

  • Dorin M spune:

    Doamna sau domnisoara a mai fost si pe la USR, o traseista politic venita din Italia unde nu stim ce a prestat. Poate stiu cei de la PNL care au primit-o in partid.

  • rica spune:

    Domnisoara a fost la partidul Plus a lui Ciolos nu la USR !

Donaris 570×90