Donaris 930 x 122

candidati

„ACASĂ” LA CANDIDAŢI: NICI MĂCAR CONSĂTENII LOR NU I-AU VOTAT!

Candidaţii pentru şefia Consiliului Judeţean Argeș şi-au pus mari speranţe atât în primarii partidelor pe care le reprezintă, cât şi în rude, cunoştinţe şi prieteni. Nu le-a fost deloc indiferent nici cum au votat oamenii din localităţile lor natale, unii dintre ei având, însă, parte de surprize mari și neplăcute.

Citiți și: PSD Argeș și-a lansat candidații la Primăriile Tigveni și Cepari

Florin Tecău (PSD), câştigătorul alegerilor, este de fel din Domneşti. În comuna sa natală Tecău a fost votat de 825 de alegători, obţinând un scor de 76,6% (totuşi, pe listele electorale permanente au fost înscrişi 2.745 de oameni…). Senatorul Ion Popa, liderul PNL Argeș, este din Piteşti. În municipiul reşedinţă de judeţ liberalul a fost votat de 5.736 de persoane, ceea ce a însemnat un procent de doar 15,08%. În ceea ce îl privește pe deputatul Cătălin Teodorescu (PDL), acesta a fost votat în Albeştii de Argeş (comuna lui natală) de 341 de persoane, obţinând 25,5% din voturi.

Deputatul Mihai Deaconu (PP-DD) este din comuna Muşăteşti. În localitatea natală deputatul a luat 124 de voturi, adică numai 13,75%. Doar 75 (5,43%) dintre alegătorii din Pietroşani l-au votat pe consăteanul lor Gheorghe Davidescu (Forţa Civică), în condiţiile în care pe listele permanente sunt înscrise peste 4.700 de persoane. În Piteşti pilotul de avion Lucian Cioacă (PMP) a luat 3.361 de voturi, respectiv 8,84%, în timp ce Gheorghe Dinescu, de la PNŢCD, a obţinut tot în Piteşti 773 de voturi, adică 2,03% din totalul sufragiilor valabil exprimate.

Citiți și: Foștii și actualii jupâni ai Argeșului au pus județul la cale

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90