New Profesional Consult 930 x 122

grindeanu

ACUM, ÎN PITEȘTI: „LUAȚI MÂNA DE PE GUVERN!”

UPDATE: Mitingul din Piața „Vasile Milea” (care a inclus și o Horă a Unirii) a fost urmat de un marș pe Strada Mare (pietonală) către Piața Primăriei, marș care a încheiat manifestația organizată astăzi în Pitești de PSD Argeș pentru susținerea Guvernului Grindeanu. Întreaga manifestație a avut autorizație de desfășurare pentru intervalul orar 17 – 19.

Citiți și: (VIDEO) MARE SURPRIZĂ LA BOWLING

A fost prima manifestație de stradă organizată de PSD Argeș în replică la protestele care au avut loc în Pitești împotriva guvernării PSD după scandalul declanșat de adoptarea Ordonanței 13 pentru modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală.

Acum, în Pitești (ora 17:10): „Luați mâna de pe Guvern!”. La această oră, în Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului are loc un miting de susținere a Guvernului Grindeanu. Mitingul este organizat de PSD Argeș.

Citiți și: MAȘINĂ-FANTOMĂ ÎN NORD

Susținătorii PSD și ai Guvernului poartă pancarte cu diverse mesaje, printre care și „Luați mâna de pe Guvern!”, „Susținem Guvernul Grindeanu!”, „Votul meu contează, ghinion!”, „Votul meu contează. Respectați-l!”, „Respectă votul din 11 decembrie!”, „Iohannis, și noi ar trebui să fim românii tăi!”, „Iohannis, fii președintele tuturor românilor!”, „DNA, nu mai abuza!”, „Azi Pitești, mâine București și în toată țara!” și „PSD, aproape de oameni!”. Unii manifestanți au steaguri tricolore, steaguri roșii cu însemnele PSD, vuvuzele și tobe.

Mitingul a fost deschis cu intonarea Imnului de Stat al României. Manifestanții scandează „PSD, unitate!” și „PSD, PSD, România-i roșie!”.

Pe scena din Piață se află lideri PSD și ALDE. Printre politicienii care participă la miting se numără liderul PSD Argeș – ministrul și senatorul Șerban Valeca, președintele Consiliului Județean (CJ) – Dan Manu, cei doi vicepreședinți ai CJ – Ion Mînzînă și Simona Brătulescu, primarul Piteștiului – Cornel Ionică și deputații Simona Bucura Oprescu, Mircea Drăghici, Radu Vasilică și Cătălin Rădulescu.

„Președintele trebuie să unească românii, nu să-i dezbine! Trebuie să medieze, nu să incite lăudând bunicii, mulțumindu-le că și-au adus nepoții în Piață (n.r. – Piața Victoriei din București) și că i-au pus să scandeze lozinci care nici măcar nu știu ce înseamnă! Președintele trebuie să fie aproape de români, să ajute la bunăstarea acestora, nu să blocheze bugete!”, a spus în discursul său adresat mulțimii unul dintre liderii PSD, Cristian Gentea. (Foto: Mihai Neacșu)

Nisan 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066