pizzeria sapori  930 122

gheorghe alecsei

Alecsei, în locul lui Ion Popa într-o funcție grasă

Alecsei, în locul lui Ion Popa într-o funcție grasă.

Citiți și: AUR lovește dur la Pitești: Ieșim din sală la votul viceprimarilor! Se poate funcționa fără ei foarte bine!

Argeșeanul Gheorghe Alecsei de la PNL a fost numit în funcția de director al Direcției Generale de Cooperare Parlamentară Externă din cadrul Senatului României.

Acesta îl înlocuiește în funcția respectivă pe fostul senator și prefect de Argeș Ion Popa care, recent, a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor.

Citiți și: ,,Mi-am dorit mult să facă parte din echipa mea și nu am convins-o ușor”

„Numirea domnului Gheorghe Alecsei în funcția de director al Direcției Generale de Cooperare Parlamentară Externă din cadrul Senatului României vine ca urmare a deciziei Biroului Permanent al Senatului.

Ca urmare a preluării acestei poziții, conform statutului funcționarului public, domnul Gheorghe Alecsei va renunța la orice altă funcție politică aleasă sau numită.”, transmite PNL Argeș.

Kaia 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Popică spune:

    Ăsta cine mai e ? Tot din categoria șmecherilor angajați cu dedicație la stat? Ce concurs, ăla e pentru proști. Ne reprezintă Alecsei în cooperare parlamentară externă. Ce rușine!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3