New Profesional Consult 930 x 122

alegeri

ALEGERI ANTICIPATE PENTRU PREȘEDINȚIA CONSILIULUI JUDEȚEAN ARGEȘ! GUVERNUL VA STABILI DATA!

În urma verdictului de astăzi al Înaltei Curți de Casație și Justiție, Agenția Națională de Integritate va comunica în curând Instituției Prefectului de Argeș hotărârea prin care Curtea Supremă l-a declarat în conflict de interese pe Constantin Nicolescu.

Citiți și: Manevră neașteptată: Primarul suspendat din Mioveni își joacă ultima carte

Odată primită înștiințarea de la ANI, prefectul Cristian Soare va emite un ordin administrativ prin care se va lua act de încetarea mandatului lui Nicolescu de președinte al Consiliului Județean Argeș. De asemenea, prefectul va informa Guvernul, Guvern care va decide data alegerilor anticipate pentru funcția vacantă de președinte. Amintim că președintele de Consiliu Județean este ales uninominal, prin vot direct, de către electorat.

Până la organizarea de alegeri vicepreședintele CJ Florin Tecău (coleg de partid în PSD cu Constantin Nicolescu) va prelua interimar atribuțiile de președinte (foto).

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3