930×122 CAPRA 5

ofsd

ALESELE PSD ARGEŞ, LA INSTRUIRE

Alesele PSD Argeş, la instruire. În perioada 16-17 septembrie 2016, în Slatina se desfăşoară un program de pregătire pentru femeile social democrate alese în funcţii de primar, viceprimar, consilier județean și consilier local în zona de sud a ţării.

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

OFSD Argeș este reprezentată de Simona Bucura Oprescu, preşedinte al organizaţiei și deputat, de Ioana Jenica Dumitru, primar al orașului Ştefăneşti, Irina Poşircă, primar al comunei Vultureşti, Maria Mitoi, viceprimar al comunei Dârmăneşti, şi Tatiana Preduţ, consilier local în Piteşti.

OFSD şi-a propus ca femeile alese în funcţii administrative, în special cele aflate la primul mandat, să parcurgă un stagiu de pregătire pentru a fi iniţiate în ceea ce priveşte legislaţia din administraţia publică locală și aplicarea corectă a acesteia şi în ceea ce priveşte necesitatea accesării fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităţilor. O altă temă este pregătirea pentru alegerile parlamentare.

Citiți și: Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu – în dialog european la Bruxelles

În Argeş la alegerile locale din acest an femeile social democrate au obţinut două mandate de primar (Ioana Jenica Dumitru în Ştefăneşti şi Irina Poşircă în Vultureşti), 5 mandate de viceprimar (Nicoleta Machedon în Stâlpeni, Mirela Cismaru în Davideşti, Maria Mitoi în Dârmăneşti, Adriana Cicu în Lereşti şi Cateluţa Marinescu în Şuici), 4 mandate de consilier judeţean (Maria Cotenescu, Liliana Turturoiu, Cristina Radu şi Diana Eftene) şi 310 mandate de consilier local.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90