930 x122 grota rece

Blaga

ALINA GORGHIU, ÎN PITEȘTI: „M-AM SĂTURAT PÂNĂ ÎN GÂT!”

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga se află în Piteşti şi participă la această oră la şedinţa Comitetului Judeţean de Coordonare al Partidului Național Liberal Argeş.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Ședința se desfăşoară la Teatrul „Alexandru Davila” şi reuneşte toţi aleşii locali şi preşedinţii de organizaţii liberale din judeţ, fiind precedată de o conferinţă de presă susţinută de Gorghiu și Blaga.

Cei doi se află în turneu naţional în an preelectoral, vizate fiind în special filialele cu rezultate slabe în ultimii ani. În conferința de presă Vasile Blaga a dat ca exemplu chiar PNL Argeş, care, a precizat „buldogul”, a fost abia a 38-a filială a partidului din punct de vedere al rezultatelor la alegerile prezidenţiale de anul trecut.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

La rândul ei, Alina Gorghiu a spus că îşi doreşte ca PNL Argeş să crească şi să ajungă să îşi impună în alegeri candidaţii la primăriile importante din judeţ, pentru „a schimba culoarea roşie a Argeşului, culoare de care m-am săturat până în gât.”, trimitere la hegemonia politică a PSD-ului în acest județ.

Oare la fel de sătulă era Gorghiu de roșul invocat acum cu scârbă și pe vremea când ea și colegii săi din PNL se „pupau” vârtos cu PSD-iștii? Pe vremea când, în Argeș, PNL-istul Ion Popa se îmbrățișa tandru cu baronul roșu Constantin Nicolescu?

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90