930×122 CAPRA 5

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, noua șefă a PNL Argeș, a luat în primire organizația

Senatorul Alina Gorghiu a participat ieri la Pitești la prima ședință a PNL Argeș în calitate de președinte interimar al organizației.

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

Tema principală a discuțiilor a fost construcția unei echipe liberale într-un timp scurt pentru că au rămas mai puțin de trei ani până la primul scrutin din 2024.

Citiți și: Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni, candidat la Primărie

Ca argeșeancă, știam deja că sunt nemulțumiri față de cum a evoluat organizația. Mă bucur că s-a discutat deschis, cu toate cărțile pe masă. Fără orgolii și fără mize personale. Și așa o să și continuăm, dacă vrem să facem o echipă solidă. Personal, mă voi implica foarte mult, pentru că vreau ca PNL Argeș să devină o filială deschisă pentru toți cei care își doresc România liberală.

Voi lua la pas fiecare organizație din județ, voi vorbi deschis cu oamenii de acolo. Doar așa ne asigurăm că deciziile pe care le vom lua corectează în procent de 100%.

Cea mai bună veste ne-a oferit-o primarul cu cel mai mare scor la alegerile din 2020. Dl Dragoș Boncea, care a obținut anul trecut 88,5% din voturi la Poienarii de Argeș, dar pe care fosta conducere a PNL Argeș nu l-a lăsat să candideze pe listele partidului, revine azi în echipă. Oamenii buni vin în partid când e greu. Îl felicit pentru decizie! Consider că a făcut cea mai bună alegere.

Subiectul abordat de toți cei prezenți: cea mai bună strategie de urmat pentru a crește calitatea vieții în Argeș, pentru a aduce investiții în județ și pentru a câștiga încrederea argeșenilor.

Mulțumesc tuturor primarilor, viceprimarilor, consilierilor județeni și municipali prezenți. A fost primul semnal că vom putea construi împreună!„,  a transmis Alina Gorghiu.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • George spune:

    Doamne ajuta!
    Așa să fie…
    Dar am mai văzut noi niste viteji care au „descălecat” în Argeș și au plecat pe jos…
    gen Cristi Boureanu sau Mircea Andrei…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3