EcoMoto 930×122

ana stan

Ana Stan, exclusă din PNL cu unanimitate de voturi. „Se execută cu slugărnicie ordinele liderului”

Surse din PNL Argeş ne-au confirmat în urmă cu puţin timp informaţiile potrivit cărora Ana Stan a fost exclusă din partid, după o şedinţă care a avut loc ieri-seară la sediul organizaţiei judeţene. Decizia de excludere a fost luată cu unanimitate de voturi.

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

Contactată telefonic de redacţia ePiteşti, Ana Stan ne-a transmis că nu a fost informată de conducerea partidului cu privire la această decizie.

Ana Stan, declaraţii în exclusivitate pentru ePiteşti:

Citiți și: Marele „transfer” anunțat cu surle și trâmbițe de PNL Argeș, un fâs!

Habar nu am, eu nu am fost prezentă. Am trimis o adresă prin care am cerut, în virtutea dreptului la apărare, să mi se comunice documente sau acuzaţiile care mi se aduc. Şi data trecută la Piteşti, şi acum la judeţ, eram înştiinţată că sunt pusă în discuţie pentru excludere. Am zis pentru ce motive, ce fapte am săvârşit, care este baza legală?

Nu am primit niciun material scris, nu am primit nici de la BPL Piteşti vreo informare sau vreo notă de fundamentare a acuzaţiilor.

ESTE O BĂTAIE DE JOC LA ADRESA MEMBRILOR PNL

În continuare, este o bătaie de joc la adresa membrilor PNL, este o sfidare la adresa legii, nu se respectă absolut nicio prevedere legală din regulament, din statut, din dreptul comun.

Acesta este, de fapt, motivul pentru care eu sunt supărată pe actuala conducere, pe actualul lider care, dintr-un orgoliu personal, dintr-o ambiţie personală, dă nişte ordine politice, iar ceilalţi se grăbesc să execute absolut tot ce li se recomandă, din dorinţa de a fi răsplătiţi cumva pentru această slugărnicie. Mă refer la cel care, vremelnic, ocupă fotoliul de preşedinte al Filialei Argeş (n.r. – Adrian Miuţescu). Cel care, sub conducerea sa, a înregistrat nişte rezultate ruşinoase pentru PNL Argeş

VOI CONTINUA SĂ MĂ BAT ÎN INSTANŢĂ

Eu nu am ceva contra politicii, eu am o mare supărare şi voi continua să mă bat în instanţă pentru a face oamenii politici să înţeleagă că legea este lege pentru toţi şi trebuie respectată, cu atât mai mult de către cei care se erijează în lideri, sunt lideri sau cred ei că sunt lideri.

Dacă asta e politica pe care vor ei s-o impună, adică bătaia de joc a omului, a cetăţeanului şi sfidarea totală a legii, asta nu e politică. Eu nu voi accepta să trăiesc într-o organizaţie sau într-o ţară unde legea nu se respectă„, a conchis Ana Stan.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3