EcoMoto 930×122

gerea

ANDREI_GEREA_CONFERINTA_DE_PRESA_USL

ANDREI GEREA, VOT PENTRU USL ȘI RĂMÂNEREA PNL LA GUVERNARE

Printre foarte puținii liberali care aseară au votat împotriva ruperii Uniunii Social Liberale și a ieșirii PNL-ului de la guvernare s-a numărat și un deputat de Argeș. Este vorba de Andrei Gerea, fostul ministru al Economiei.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Alături de Călin Popescu Tăriceanu, de fostul ministru de Interne Radu Stroe, de Cristian David și de alte două persoane, Gerea s-a exprimat în favoarea menținerii USL-ului și a rămânerii liberalilor în Guvern. În schimb, președintele PNL Argeș, senatorul Ion Popa, a votat pentru desființarea Uniunii și pentru intrarea PNL-ului în opoziție.

Rezoluția propusă de Crin Antonescu a primit 187 de voturi favorabile și doar 6 împotrivă. Au existat și 2 abțineri. De reținut! Votul nu a fost secret, ci la vedere.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3