930×122 CAPRA 5

cîțu

Apel la responsabilitate și decență!

Apel la responsabilitate și decență!

Citiți și: A schimbat partidul pentru a-l ”bate” pe primarul care este de 32 de ani în funcție

Mai mulți lideri din PNL care îl susțin pe premierul Florin Cîțu pentru șefia PNL în cadrul alegerilor interne care vor avea loc în toamna acestui an au făcut astăzi un apel public la responsabilitate și decență, în contextul atacurilor la adresa lui Cîțu pe fondul dezvăluirilor din ultima vreme privind anumite fapte ale sale din SUA.

Printre semnatarii apelului îi regăsim pe Rareș Bogdan – prim-vicepreședinte PNL, pe Raluca Turcan – ministru al Muncii și prim-vicepreședinte PNL, pe Daniel Constantin (foto interior) – deputat de Argeș, pe Emil Boc și primar al Clujului, pe argeșeanca Alina Gorghiu (foto interior) – senator, precum și pe Lucian Bode – ministru de Interne, Nicolae Ciucă – ministrul Apărării, și Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației. 

Citiți și: Gorghiu, transfer “de milioane” la PNL Argeș. L-a „resuscitat” politic pe Iani Popa

 

În legătură cu ultimele apariții publice ale președintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susțin candidatura lui Florin Cîțu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic si declarațiile acestuia care aduc grave prejudicii partidului nostru.

”ESTE DEZONORANT”

Considerăm că este dezonorant pentru președintele PNL să susțină campania de linșaj public împotriva premierului susținut de Partidul Național Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment și este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor.

Facem apel la actualul președinte al PNL să nu mai încurajeze acuzații grave și derapaje de limbaj la adresa Premierului liberal. Este de nepermis ca liderul PNL să-l atace pe Președintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii șapte ani. Ne delimităm de genul asta de politică!

Mizele și ambițiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către președintele în exercițiu, în detrimentul mizelor partidului și ale guvernării. Atacarea propriilor colegi, a guvernării și a Președintelui României este contraproductivă pentru partidul nostru, iar campania internă pentru funcția de președinte al PNL ar trebui să fie o competiție onestă, corectă, nu o răfuială de ordin personal, care să ne vulnerabilizeze în fața adversarilor.

Trebuie să fim uniți acum și vom fi și mai uniți, după 25 septembrie. Florin Cîțu îi va aduce pe toți liderii partidului la aceeași masă, indiferent de opțiunea exprimată. Iar deciziile se vor lua în echipă, și nu unilateral!

GUVERNAREA ESTE ÎN PRIM-PLAN

Vom pune în prim-plan guvernarea! Performanțele obținute arată rezultate de necontestat. Creșterea economică de 13%, anunțată de INS, dovedește că România este pe calea cea bună! Iar Florin Cîțu este singurul lider capabil să guverneze România, cel puțin până în 2024.

În acest sens, nominalizarea noului ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu, propus de premier, este un pas extrem de important și vom susține această candidatură, mâine, în cadrul ședinței BPN.

Facem apel la responsabilitate! Și ne delimităm de toate discursurile sau acțiunile care pot slăbi atât guvernarea, cât și viitorul PNL!„, se arată în apel. 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90