930×122 CAPRA 5

Alina Gorghiu

Argeș: Gorghiu vânează oameni din alte partide, dar dă cu șutul vechilor membri PNL

Argeș: Gorghiu vânează oameni din alte partide, dar dă cu șutul vechilor membri PNL

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Începem cu o informație „bombă” pe care o s-o dezvoltăm la momentul potrivit: președintele interimar al Senatului României și președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu încearcă „racolarea” membrilor altor partide, invitându-i la discuții față în față! Vom reveni cu detalii uluitoare!

RĂZBOI PE FAȚĂ ÎN PNL ARGEȘ! GORGHIU PIERDE PARTIDUL DIN MÂNĂ

Citiți și: Breaking. Prefectul de Argeș își dă demisia!

Aseară a fost o ședință cu scântei a Biroului Politic Județean al PNL Argeș, la aceasta participând și primarii și consilierii județeni liberali.

Conform unor surse din PNL, ședința a fost una de-a dreptul furtunoasă, mai ales după ce prefectul Radu Perianu, secretar general al organizației județene a partidului, a făcut o evaluare a activității consilierilor și primarilor pe care i-ar fi acuzat că pactizează cu conducerea PSD a Consiliului Județean.

Totul a plecat de la fondurile pe care Consiliul Județean urmează să le distribuie primarilor pentru începutul anului în curs.

Urmare a ședinței și a discuțiilor în contradictoriu, consilierul județean Narcis Sofianu, care s-a simțit direct vizat, a transmis în această dimineață, pe un grup intern de comunicare al PNL un mesaj dur la adresa prefectului Radu Perianu pe care, practic, îl îndeamnă să își dea demisia din funcția politică, deoarece din cauza lui filiala argeșeană a PNL ar fi scăzut dramatic în sondaje.

IATĂ CARE ESTE MESAJUL LUI NARCIS SOFIANU:

Nu mi se pare corect ca analiza activității consilierilor județeni să fie făcută de Radu Perianu, chiar dacă doamna președinte (n.r. se referă la Alina Gorghiu) l-a susținut pentru funcțiile de secretar și prefect. Cei care suntem mai vechi în P.N.L. Argeș știm că bietu Radu’, în trei mandate de consilier local (din care în două a fost lider de grup) nu a avut nici măcar un proiect de hotărâre personal.

Propun ca activitatea consilierilor județeni să fie făcută (n.r. – analizată) de primarii filialei, singurii care și-au asumat și au câștigat candidaturi uninominale în numele P.N.L. Argeș.

Totodată, este evident că trebuie să facem o analiză serioasă a tuturor celor numiți sau susținuți în funcții publice: să vedem cine sunt (pe unii nu îi cunosc), să vedem ce îi recomandă și care este implicarea lor.

”SĂ SUGĂ PU … PU… PUTEREA FINANCIARĂ A UNOR COMPANII PUBLICE”

Am aflat din presă că sunt unii care au fost puși în niște consilii de administrație și nu fac altceva decât să sugă pu … pu… puterea financiară a unor companii publice (scuzați-mă că mă bâlbâi, dar sunt puțin nervos după ședința de aseară).

La partid am ajuns să fim conduși de niște oameni care nu și-au asumat niciodată o candidatură uninominală pentru partid sau de unii care ne-au sabotat pe unii dintre cei care ne-am asumat candidaturi în numele P.N.L sau chiar de către unii care ne-au fost împotrivă tuturor celor care am rămas fideli P.N.L.

Până când vom analiza și activitatea domnului secretar și prefect, îmi permit o întrebare retorică: dacă ai organizat puciuri când aveam 28% la alegeri și acum se aude că ne-ai adus filiala sub 14 %, ai de gând să mai stai?!”, a scris liberalul Narcis Sofianu.

CONTACTAT DE EPITEȘTI.RO PENTRU A OFERI DETALII DESPRE INCIDENT, NARCIS SOFIANU NE-A DECLARAT:

Nu am de făcut declarații publice pe marginea acestui subiect. Nu comentez despre declarații pe care le fac în interiorul partidului.

L-AM CONTACTAT ȘI PE PREFECTUL RADU PERIANU PENTRU A NE OFERI UN PUNCT DE VEDERE DIN PERSPECTIVA SECRETARULUI GENERAL AL PNL ARGEȘ:

Nu am ce să răspund la așa ceva.

Eu știu foarte bine care este situația în interiorul partidului. Știu foarte bine poziția multora dintre colegi – unii cu funcție, alții fără funcție.

Prin urmare, colegul meu Narcis Sofianu poate să mă acuze de ce vrea el și de își imaginează el. Atât pot să vă spun.„, ne-a declarat Radu Perianu.

ALINA GORGHIU ȘI PRESA

Pe Alina Gorghiu nu am mai deranjat-o pentru un punct de vedere oficial cu privire la aceste eveniment, ultima oară când am îndrăznit să sperăm că-i vom putea lua o declarație cu privire la protejatul său Iani Popa, nu ne-a răspuns mesajelor.

Toate detaliile subiectului, AICI – Iani Popa, funcție grasă la RAR! Alina Gorghiu se face că plouă!

TOTUȘI, SURSELE NOASTRE NE-AU TRANSMIS MESAJUL ACESTEIA DE PE GRUPUL PNL:

Această organizație a făcut contraperformanță în ultimii 32 de ani pentru că unii au avut atitudinea aceasta de-a lungul timpului, neconstructivă și deplasată. Insist să nu mai faceți jocul PSD cu genul acesta de mesaje.

Cei care aveți răfuieli personale vă rog să le faceți în privat.

Mulțumesc. O zi bună!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90