930×122 CAPRA 5

Alina Gorghiu

Iani Popa, funcție grasă la RAR! Alina Gorghiu se face că plouă!

La jumătatea lunii decembrie 2022, surprinzător, unuia dintre cei șapte membri ai Consiliului de Administrație de la RAR, Gigi Giurcan, susținut și promovat de liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, nu i s-a mai prelungit mandatul provizoriu, conform puterea.ro.

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

În locul lui Gigi Giurcan a fost numit tot provizoriu, în bordul administrativ de la RAR, secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Ion (Iani) Popa.

Citiți și: Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni, candidat la Primărie

CINE ESTE IANI POPA, PENTRU CINE NU ȘTIE SAU POATE NU-ȘI MAI AMINTEȘTE:

Fost lider PNL Argeș, plecat la ALDE și revenit la PNL imediat după ce Alina Gorghiu a preluat șefia organizației județene și l-a luat sub aripa sa, devenind protejat al acesteia, potrivit aceleiași publicații.

De fapt, Alina Gorghiu l-a adus înapoi la PNL pe Ion Popa. Anterior numirii ca secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Iani Popa deţinuse funcţia de director general al Direcţiei Generale de Cooperare Parlamentară Externă a Parlamentului României.

Am contactat-o zilele trecute pe Alina Gorghiu, șef al Senatului și al PNL Argeș, pentru a confirma sau infirma informațiile furnizate de Puterea.ro, dar și pentru a comenta eventual pe marginea subiectului, dacă ne răspundea în primă fază. Surprinzător pentru noi însă, tăcere totală!

Nici până în acest moment nu am primit vreun răspuns!

DE CE ESTE SURPRINZĂTOR? SĂ VĂ DETALIEM!

Anul trecut, în decembrie, într-o duminică seara, doamna Gorghiu ne-a contactat și ne-a cerut un drept la replică. Am publicat acel drept la replică în aceeași duminică seara, în cel mai scurt timp posibil de când doamna Gorghiu ne-a contactat și speram, în naivitatea noastră, să avem parte de aceeași unitate de măsură.

Să vă reamintim și să îi reamintim și doamnei Gorghiu, poate a uitat…

Toate detaliile, cât și subiectele pe larg:

AICI – Război TOTAL între PSD și PNL la Pitești! Vorbe grele pentru adjuncta ISJ Argeș

și

AICI – Alina Gorghiu, președintele Senatului, pentru ePitești, despre scandalul cu PSD

CONCLUZII

Ori doamna Gorghiu e foarte ocupată cu treburile PNL și ale Senatului (deși e vacanță parlamentară!), ori pentru dumneaei relația cu mass-media nu funcționează decât într-o singură direcție, iar când nu îi convine ceva pune batista pe țambal.

Cum este, doamna Gorghiu, până la urmă? Noi tot așteptăm, să știți…

P.S. Să știți că (încă) avem o impresie bună despre dumneavoastră. Încă…

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90