EcoMoto 930×122

directori

BRAMBUREALĂ ÎN PNL ARGEȘ! DIRECTORII LIBERALI ÎNCĂ NU ȘTIU: DEMISIONEAZĂ SAU NU?

Până la această oră președintele PNL Argeș, senatorul Ion Popa, nu și-a anunțat colegii de partid care sunt șefi de servicii deconcentrate în județ ce trebuie să facă: să demisioneze sau să aștepte să fie demiși?

Citiți și: Argeș: Exclusiv. Valentin Deaconescu a trecut de la PNL, la PSD

„Nu am vorbit încă cu domnul președinte. Așteptăm un semn de la dânsul”, ne-a declarat în urmă cu câteva minute unul dintre directorii PNL de instituție guvernamentală din Argeș. „În ceea ce mă privește, aștept ca astăzi să își dea demisia domnul prefect, așa m-a informat ieri, după care voi demisiona și eu. Nu se cade să îmi dau demisia înaintea prefectului”, a adăugat directorul (care a dorit să își păstreze anonimatul) mai în glumă, mai în serios.

Cert este că până acum Ion Popa nu a convocat o ședință a conducerii PNL Argeș în care directorilor liberali să li se spună clar ce trebuie să facă în condițiile în care aseară Crin Antonescu și ai lui au decis ruperea USL-ului și intrarea partidului în opoziție. ePitești l-a sunat pe liderul PNL Argeș pentru clarificarea situației, dar acesta nu a răspuns. Amintim că aseară, în Delegația Permanentă a PNL-ului, Ion Popa a votat pentru „decesul” Uniunii și ieșirea liberalilor de la guvernare.

Citiți și: Marele „transfer” anunțat cu surle și trâmbițe de PNL Argeș, un fâs!

Printre instituțiile guvernamentale din Argeș cu șefi de la PNL se numără Direcția pentru Agricultură, Inspectoratul Școlar, Oficiul pentru Protecția Consumatorilor, Direcția pentru Sport și Tineret și Serviciul de Ambulanță.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3