Donaris 930 x 122

apel

BUCURA, APEL CĂTRE PONTA: GUVERN FĂRĂ CORUPȚI ȘI COMUNIȘTI

18 deputați PSD i-au scris premierului Victor Ponta, cerându-i ca din viitorul Guvern să facă parte ”oameni tineri, integri şi profesionişti”, persoane asupra cărora să nu planeze nicio fărâmă de suspiciune de corupție și care să nu fi avut nicio legătură cu regimul comunist.

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

Potrivit Mediafax, printre cei 18 se numără și Simona Bucura Oprescu, deputat de Mioveni, Argeș.

„Acum a venit momentul să arătăm că am înţeles mesajul transmis de alegători pe 16 noiembrie. A venit momentul să arătăm că suntem în stare, ca partid, să schimbăm felul în care acţionăm în actul de guvernare. Că putem să construim un nou Guvern, mai competent, mai onest şi mai transparent. Un Guvern cu oameni asupra cărora să nu planeze niciun fel de suspiciuni de corupţie. Oameni care să nu fi avut nicio legătură cu regimul comunist. Oameni care şi-au demonstrat în repetate randuri competenţele profesionale.”, scriu deputații în apelul către Victor Ponta, prim-ministru și președinte al PSD.

Citiți și: Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu – în dialog european la Bruxelles

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA