NOR CURIER 930X122

mars

Cătălin Predoiu, în marș prin centrul Piteștiului! Iată ce mesaje au afișat PDL-iștii!

În urmă cu puțin timp s-a încheiat un marș al PDL-iștilor argeșeni prin centrul Piteștiului. Democrat-liberalii, în fruntea cărora s-au aflat Cătălin Predoiu și Cătălin Teodorescu, liderul PDL Argeș, au mărșăluit în tăcere pe Strada Mare, de la Primărie până în Piața „Vasile Milea”, lângă Prefectură.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În partea din față, protestatarii au afișat un banner cu un mesaj referitor la amânarea de către Guvernul Ponta a construirii autostrăzii Pitești-Sibiu: USL autostrada Pitești-Sibiu a promis, acum subiectul este închis!!! Alte mesaje ale PDL-iștilor au fost următoarele: USL scumpește, românul plătește!, Bugetul sărăciei naționale, USL taxare până la capăt!, Bugetul de campanie al USL și Minus la Sănătate în țară, medicii pleacă afară!!!

Prim-vicepreședintele Cătălin Predoiu s-a aflat astăzi în Pitești, alături de primarul Aradului, Gheorghe Falcă, în campanie electorală internă pentru desemnarea candidatului PDL pentru alegerile prezidențiale de anul viitor. Cei doi și-au expus argumentele înaintea marșului, într-o întâlnire cu membri ai PDL Argeș care a avut loc în clădirea nouă a Muzeului Județean. Falcă nu a participat și la marș, grăbindu-se să revină acasă. Amintim că peste 4.000 de membri PDL Argeș vor vota pe 7 decembrie candidatul democrat-liberalilor pentru Președinția țării.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Marșul de astăzi din Pitești face parte din acțiunea declanșată la nivel național de PDL care prevede marșuri și pichetări ale prefecturilor ca protest împotriva felului în care arată bugetul de stat pentru 2014. În opinia PDL-iștilor, este un buget cu destinație electorală, în interesul PSD și al PNL, iar maniera de adoptare nu ar fi respectat procedurile. Precizăm că este primul protest de stradă al PDL Argeș de la intrarea partidului în opoziție.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3