New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean

CINE VA CONDUCE PSD ARGEȘ ÎN ERA POST NICOLESCU ȘI PENDIUC

Consilierul judeţean Dan Manu a spus astăzi într-o conferință de presă că nu este interesat de funcția de președinte al PSD Argeş, ocupată acum interimar de senatorul de Mioveni Șerban Valeca. Manu s-a declarat, însă, curios cine va prelua şefia partidului la alegerile care vor fi organizate în acest sens, în condițiile în care „greii” Constantin Nicolescu și Tudor Pendiuc sunt încarcerați.

Citiți și: Fostul președinte al CJ Argeș, în doliu! Doctorul a făcut anunțul!

„Este pentru prima oară când în PSD Argeș vom aves alegeri cu mai mulţi candidaţi. Sunt și eu curios cine va ajunge preşedinte! Până acum Constantin Nicolescu nu a avut contracandidat pentru că era un bun organizator și avea o imagine bună şi anvergură de lider. Candidații pentru şefia PSD Argeş trebuie să fie corecţi unii cu alţii şi să nu fure startul.”, afirmă Dan Manu.

Pentru postul de preşedinte al PSD Argeş ar putea candida senatorii Şerban Valeca şi Constantin Tămagă, deputatul Cătălin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Tecău, și consilierul local Cristian Gentea.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Pe aceeași temă, aici: http://epitesti.ro/politic/alegerile-pentru-sefia-psd-arges-dupa-15-august/.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Cetatean spune:

    Adica cine va fi detinutul sef… Tot ce e psd in tara asta trebuie deposedati de intreaga avere dobandita prin furt (ei si toate neamurile) si bagati la ocna pe viata!! Si alesul asta sa la fie sef acolo…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3