930X122 MAIA

cristian gentea

„Cîțu a ignorat problemele românilor în prag de iarnă!”

„Cîțu a ignorat problemele românilor în prag de iarnă!”
Cristian Gentea, președinte executiv al PSD Argeș și primar al municipiului Pitești, afirmă că multe orașe din România vor avea mari dificultăți la iarnă atât din cauza creșterii prețurilor la energie, cât și a faptului că Guvernul actual nu sprijină în niciun fel autoritățile locale, mai ales cele care nu sunt conduse de către oameni ai PNL.
 
„Guvernul Cîțu a alocat bani pentru primării în funcție de carnetul de partid al edililor, iar primăriile PSD au fost „sărite”.
 
Pentru un oraș precum Piteștiul, singurul cu sistem de încălzire centralizat din Argeș, ar fi fost nevoie „ca de aer” de bani pentru subvenția la căldură și nu numai.
 
Iarna bate la ușă, iar la nivel național este nevoie de 2 miliarde de lei pentru orașele care au sisteme centralizate de încălzire. Dar Cîțu a epuizat fondul de rezervă la dispoziția Guvernului pentru a plăti voturile primarilor PNL care l-au adus în fruntea partidului!
 
Cu iresponsabilitate, premierul demis Cîțu a ignorant problemele românilor în prag de iarnă, în plină explozie a prețurilor la energie, ceea ce va duce la creșterea facturilor pentru cetățeni.
 
Este nevoie rapid de un Guvern de specialiști care să rezolve problemele urgente și să gestioneze situația, cu puteri depline, până la declanșarea alegerilor anticipate!”, declară Cristian Gentea.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3