SPALATORIE MURAY  930×122

guvern

COPIII PESEDIȘTILOR PLEACĂ DIN GUVERN

Copiii pesediștilor pleacă din Guvern. Mihnea Daniel Năstase (fiul lui Adrian Năstase) și Tudor Buzatu (fiul lui Dumitru Buzatu, lider al PSD Vaslui) au fost eliberați din funcții, la cererea acestora.

Citiți și: Polițiștii ies în stradă. „Ne-a ajuns cuțitul la os!”

Năstase (foto) era consilier onorific al vicepremierului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, iar Buzatu, secretar de stat în cadrul aparatului de lucru al Guvernului, ambii numiți pe vremea guvernării PSD. Funcția lui Mihnea Daniel Năstase nu era remunerată.

„Este important să curățăm instituțiile de cei care au ocupat funcții de demnitate publică și nu le-au exercitat.

Citiți și: Se decide lista posibililor miniștri din Cabinetul Ciucă

Deja am început să semnez decizii și aștept să fac febră musculară de la a semna decizii de demitere a secretarilor de stat, consilierilor, secretarilor generali și în cazul altor categorii care depind de miniștri și de premier, pentru că trebuie să aducem înapoi competența, profesionalismul, integritatea. Trebuie să terminăm cu pilăria, cu nepotismul!

Am semnat ieri niște decizii „băiatul lui”, „băiatul lui” și așa mai departe. Se vor vedea când vor fi publicate în Monitorul Oficial”, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban la începutul ședinței de astăzi a noului Guvern minoritar PNL.

555×222  MAIA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90