psd

„Credibilitatea actualei guvernări e zero!”

Creșterea până la un nivel record a numărului de îmbolnăviri COVID este rezultatul bătăii de joc la adresa sănătății publice pe care o manifestă acest Guvern, afirmă deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea, medic de profesie.

Citiți și: „Mă întreb câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate?”

„PSD a sesizat nu mai puțin de 7 (șapte) instituții ale statului în privința încălcării ordinare a normelor în vigoare prin organizarea congresului PNL, cu 5.000 de persoane într-o incintă, în plin scenariu roșu al Capitalei în care pentru restul populației nu sunt permise nici măcar protestele în aer liber cu mai mult de 100 de persoane nevaccinate!

Ce să înțeleagă oamenii, cum să mai reacționeze altfel decât cu furie și dispreț la sfidarea lui Iohanis, a lui Cîțu și a PNL, care fac exact ce interzic populației?

Citiți și: Medic argeşean, despre propunerea Ioanei Mihăilă la Ministerul Săntăţii: „Este o bătaie de joc!”

Este revoltător ca, în vreme ce închid clasele cu 25 de elevi și compromit grav educația unei generații, cei de la putere să facă adunări cu mii de oameni care agravează pandemia.

Degeaba se introduc restricții suplimentare. Degeaba se amenință, amendează ori promovează obsesiv apeluri la vaccinare. Credibilitatea actualei guvernări e zero!

Guvernul Cîțu trebuie să plece! Și va pleca, alungat de PSD!”, afirmă Remus Mihalcea.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441