NOR CURIER 930X122

dosar

CRIMINALIŞTII AU RIDICAT PROBE – E GRAV!

Un incident grav s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, 28 spre 29 mai 2016, şi are legătură cu campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie în Piteşti.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Astfel, pe parbrizele mai multor maşini din zonele Expo Parc, Livezilor şi Ana Ipătescu au fost lipite afişe ale candidatului PSD pentru funcţia de primar, actualul viceprimar Cornel Ionică. Acesta şi echipa sa au sesizat Poliţia, susţinând că nu ei au lipit aceste afişe și că ar fi vorba despre o diversiune pentru a-l discredita pe candidatul PSD.

Poliţiştii criminalişti au ridicat probe ieri noapte, iar acum fac cercetări într-un dosar penal cu autor necunoscut. Afişele au fost lipite cu adeziv greu de desprins. Conform legii, în campania electorală afişele candidaţilor pot fi lipite doar pe panourile special puse la dispoziţie de Primărie (în Piteşti sunt 9 astfel de panouri).

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3