Donaris 930 x 122

adina valean

CRIN ȘI-A DUS SOȚIA LA TEATRU! VEZI GALERIE FOTO!

Sute de PNL-iști argeșeni (parlamentari, directori de instituții guvernamentale, primari, consilieri județeni și consilieri locali) au participat astăzi, la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești, la Delegația Permanentă a partidului.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Una mai specială pentru că la ea a fost prezent și președintele liberal Crin Antonescu. Alături de el s-a aflat și soția lui, europarlamentarul Adina Vălean. Pe scenă a urcat și candidatul propus de Tineretul Național Liberal Argeș pentru Parlamentul European, Adrian Țurcanu. Ședința a fost ca o deschidere a campaniei electorale a PNL-ului pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 25 mai, soția lui Crin Antonescu urmând să candideze pentru încă un mandat ca reprezentant al Munteniei, regiune din care face parte și Argeșul. Antonescu a încercat, fără succes, să mobilizeze activul de partid din Argeș, dezorientat după ieșirea PNL de la guvernare și intrarea partidului în opoziție.

De la ședință nu au lipsit cei patru parlamentari de Argeș ai PNL-ului: senatorii Ion Popa și Ionuț Elie Zisu (găsit recent incompatibil de Agenția Națională de Integritate) și deputații Andrei Gerea (fostul ministru al Economiei) și Theodor Nicolescu.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90