Donaris 930 x 122

pnl

O SPUNE UN SENATOR LIBERAL: „OAMENII SUNT NEMULȚUMIȚI DE USL!”

„Oamenii sunt nemulţumiţi de USL!”. S-ar putea crede că este un mesaj al opoziţiei, dar nu e deloc aşa!

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Afirmaţia de mai sus nu îi aparţine vreunui membru al opoziţiei, ba din contră. Senatorul PNL de Pitești Ionuţ Elie Zisu a spus azi că disputele dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu erodează imaginea USL-ului şi că trebuie să se ajungă la o înţelegere.

„Este o situaţie nefericită în Uniunea Social Liberală. Oamenii sunt nemulţumiţi de USL, iar acest lucru nu este o bucurie pentru noi. Contează mai puţin dacă PSD e nemulţumit de PNL sau invers, cert este că sunt tot mai mulţi oameni nemulţumiţi de USL. Uniunea trebuie să strângă rândurile anul viitor, este clar! Noi respingem orice modificare a legii penale în sensul sprijinirii persoanelor corupte. Aceste dispute, însă, îi asigură muniţie lui Traian Băsescu, cel care, totuşi, a făcut atât de mult rău acestei ţări”, a declarat Ionuţ Elie Zisu într-o conferință de presă a PNL Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90