New Profesional Consult 930 x 122

daniel crișan

DANIEL CRIȘAN: „LIDERII PNL ARGEȘ SĂ NU MAI AMENINȚE ALEȘII LOCALI!”

Președintele interimar al Partidului Liberal Reformator Argeș, Daniel Crișan, atenționează conducerea PNL „să înceteze cu minciunile, presiunile și amenințările.” Crișan le transmite aleșilor locali că legea le dă acum dreptul să facă ceea ce au promis în campania electorală și ceea ce consideră ei că este mai bine pentru comunitatea pe care o reprezintă, „fără să se lase intimidați de acțiunile liderilor PNL, care au împrumutat rapid comportamentul colegilor lor de la PDL.”

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

„Domnul Popa Ion (n.r. – președintele PNL Argeș) se lamenta că aleșii locali vor fi victimele unor șantaje și presiuni pentru a trece la alte partide. Așa cum i s-a demonstrat, însă, nu există niciun fel de presiuni la adresa oamenilor din administrație, poate doar presiunea propriilor conștiințe! Ceea ce am observat este că primarii, consilierii județeni și consilierii locali au fost amenințați chiar de liderii PNL de la centru, în frunte cu Iohannis și Marian Petrache. Poate dl. Popa ar trebui să facă sesizare pe numele celor doi pentru șantaj și amenințare. Discuții între liderii PLR și aleșii locali argeșeni au fost și sunt, este normal, iar noi îi respectăm, nu îi amenințăm așa cum fac liderii PNL.

Facem apel, pe această cale, la conducerea PNL Argeș să înceteze aceste scandaloase manifestări, împrumutate din zestrea politică a cotropitorilor PDL-iști. Domnilor, lăsați liberalii să fie liberali! Partidul Liberal Reformator consideră că primarii și consilierii care au candidat pe lista USL din partea PNL au făcut-o din motive ideologice și în numele proiectului USL, care presupunea o schimbare a sistemului reprezentat de PDL și Traian Băsescu. Din acest motiv sunt convins că aceștia vor lua o decizie conformă cu opţiunea lor politică și propriile convingeri, în ciuda valului de telefoane și amenințări pe care le primesc. Popa Ion nu i-a întrebat pe aleșii PNL din Argeș dacă sunt de acord să iasă de la guvernare și să rupă USL și nici dacă vor să se alieze cu PDL înainte de a vota aceste mișcări la București! I-a pus ulterior în fața faptului împlinit. Dar, spre deosebire de dl. senator, aleșii locali trebuie să răspundă direct în fața cetățeanului, zi de zi, nu doar o dată la patru ani. Din aceste motive, fiecare dintre ei are dreptul să facă ceea ce a promis și ce crede mai bine pentru comunitatea sa. Fiecare localitate din Argeș are nevoie de un Consiliu Local unde să existe o majoritate care să susțină proiectele de investiții, nu să le blocheze.”, afirmă Daniel Crișan.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

Liderul PLR Argeș mai spune că „toți aleșii locali care vor alege să scape de alianța cu oamenii lui Traian Băsescu nu își pot pierde mandatul”. „Deciziile Curții Constituționale se aplică pentru viitor şi nu retroactiv. O lege este prezumată ca fiind constituţională la momentul emiterii. Deci, chiar şi în situaţia, improbabilă, în care OUG ar fi declarată neconstituţională, așa cum s-a întâmplat cu o ordonanță aproape similară din 2006, cei care au ales să nu accepte alianţa cu oamenii lui Băsescu nu îşi vor pierde mandatul, pentru că au respectat o lege în vigoare.”, declară Daniel Crișan.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90