EcoMoto 930×122

bradu

DĂNUȚ STROE, CANDIDATUL PSD PENTRU UN NOU MANDAT LA PRIMĂRIA BRADU

Organizația PSD Bradu și-a ales vineri seară conducerea și candidatul care va reprezenta partidul la viitoarele alegeri locale. La eveniment au participat președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, preṣedintele executiv Cristian Gentea, parlamentarii Simona Bucura-Oprescu, Radu Vasilică, Nicolae Velcea, Nicolae Georgescu și Cristina Stocheci, consilieri județeni, primari din Argeș și peste 200 de membri și simpatizanți din comună.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

„Am reușit să fac uitată perioada în care cetățenii nu își găseau cu săptămânile primarul la serviciu”

Dănuț Stroe, actualul edil-șef al comunei, a fost desemnat candidatul social-democraților pentru un nou mandat de primar.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

„Acest fapt mă onorează și mă responsabilizează. Am dovedit că administrația se poate face transparent, profesionist, eficient și în interesul cetățeanului. Suntem pe drumul cel bun și îmi doresc să continuăm proiectele începute împreună. Așa cum le-am spus și vineri celor prezenți în sală, ceea ce au făcut alții în mai multe mandate noi am făcut într-un mandat și chiar și mai mult. Mai presus de orice, la preluarea acestei funcții mi-am propus – și acum sunt convins că am reușit – să fac uitată perioada în care cetățenii nu își găseau cu săptămânile primarul la serviciu, iar atunci când îl găseau, erau tratați cu dispreț. Sunt de părere că primarul este ales pentru a fi în slujba cetățeanului, nu pentru a fi stăpânul lui”, spune Dănuț Stroe, primarul comunei Bradu.

Edilul le face o promisiune localnicilor: „Voi veni în fața dumneavoastră cu o echipă de consilieri formată din oameni onești, integri, buni profesioniști, respectați în zonele în care locuiesc și îmi doresc ca la alegerile de anul acesta să obținem 10 mandate de consilier local, pentru a putea duce la îndeplinire toate proiectele, fără s[ mai depindem de cei care nu deservesc interesul cetățeanului, ci doar interesele unei singure persoane. Așa să ne ajute Dumnezeu!”

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3