930×122 POSADA 5

infrastructura

Deputat PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu: „Modernizăm și dezvoltăm infrastructura Argeșului!”

Comunicat de presă – PSD Argeș

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu: Legea Interoperabilităţii, un alt pas spre debirocratizare reală!

Deputat PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu: „Modernizăm și dezvoltăm infrastructura Argeșului!”

Ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că au fost semnate două noi contracte importante pentru reabilitarea şi modernizarea unor drumuri din Argeș.

Citiți și: ”Astăzi la Câmpulung ne-am simțit mândri să ne reafirmăm identitatea”

Este vorba despre DN 73C- Curtea de Argeş – Municipiul Râmnicu Vâlcea, de la Tigveni (Lot 2), cunoscut şi ca Secţiunea 6 a Autostrăzii Sibiu-Piteşti, și despre elaborarea Documentaţiei de Avizare a lucrărilor pentru DN 73C între Curtea de Argeş şi Tigveni (Lot 1).

„Sunt două dintre obiectivele de infrastructură rutieră despre care am discutat recent personal la Ministerul Transporturilor cu ministrul Sorin Grindeanu, împreună cu președintele Consilului Județean Argeș, Ion Mînzînă. Îi mulțumim domnului ministru pentru receptivitate, promptitudine și implicare!

Valoarea contractelor finanţate din fonduri europene este de 1,88 milioane lei (fără TVA) pentru primul Lot şi de 3,68 milioane lei (fără TVA) pentru al doilea Lot. Modernizăm și dezvoltăm infrastructura Argeșului!”, declară deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică din Camera Deputaților.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Adrian spune:

    Cum,cu pavele pe trotuare,ha ha haaa vai de mama noastră !!!!!

  • sorescu spune:

    Cu WC de 400 mii de euro ? Asa modernizati ?

  • Da e bine d-na Simona ,da faceti si dj 703a Cerbu -Pooiana Lacului ca e un dezastru , veniti si vedeti, macar sa astupe gropile .Primari dorm .

New Profesional Consult 570×90