930 x122 grota rece

infrastructura

Deputat PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu: „Modernizăm și dezvoltăm infrastructura Argeșului!”

Comunicat de presă – PSD Argeș

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Deputat PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu: „Modernizăm și dezvoltăm infrastructura Argeșului!”

Ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că au fost semnate două noi contracte importante pentru reabilitarea şi modernizarea unor drumuri din Argeș.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Este vorba despre DN 73C- Curtea de Argeş – Municipiul Râmnicu Vâlcea, de la Tigveni (Lot 2), cunoscut şi ca Secţiunea 6 a Autostrăzii Sibiu-Piteşti, și despre elaborarea Documentaţiei de Avizare a lucrărilor pentru DN 73C între Curtea de Argeş şi Tigveni (Lot 1).

„Sunt două dintre obiectivele de infrastructură rutieră despre care am discutat recent personal la Ministerul Transporturilor cu ministrul Sorin Grindeanu, împreună cu președintele Consilului Județean Argeș, Ion Mînzînă. Îi mulțumim domnului ministru pentru receptivitate, promptitudine și implicare!

Valoarea contractelor finanţate din fonduri europene este de 1,88 milioane lei (fără TVA) pentru primul Lot şi de 3,68 milioane lei (fără TVA) pentru al doilea Lot. Modernizăm și dezvoltăm infrastructura Argeșului!”, declară deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică din Camera Deputaților.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90