EcoMoto 930×122

catalin radulescu

DEPUTATUL “RAMBO” ȘI-A TURNAT CENUȘĂ ÎN CAP

UPDATE: Deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu a anunțat astăzi că se autosuspendă din partid: „Întrucât am o vechime de 21 de ani în PSD, nu doresc ca imaginea partidului şi a preşedintelui PSD să fie prejudiciate în niciun fel, mă autosuspend până la clarificarea aspectelor ce ţin de acest scandal mediatic, pentru a dovedi buna mea credinţă şi faptul că interpretarea dată cuvintelor şi opiniilor mele a fost denaturată, pentru a-mi decredibiliza imaginea si activitatea politică.” Tot astăzi, Cătălin Rădulescu a cerut și a obținut 8 zile de concediu de la Camera Deputaților, invocând că vrea să-și facă analize medicale în străinătate ca urmare a faptului că starea lui de sănătate nu ar fi bună.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Deputatul “Rambo” și-a turnat cenușă în cap. Deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu ar fi fost audiat de procurori la Parchetul General pe data de 15 martie 2017, scrie astăzi Mediafax.

”Am început să bravez, să mă dau mare, lăudându-mă că aş avea arma pe care am avut-o la Revoluţie, ceea ce nu este adevărat. Nu am tras la Revoluţie. Am căzut victimă a propriei mele superficialităţi.”, le-ar fi declarat, potrivit Mediafax, parlamentarul procurorilor.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Amintim că Parchetul General a deschis un dosar de tulburare a liniștii și a ordinii publice după ce deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu a declarat într-un interviu de presă că și-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat în Revoluția din decembrie 1989 și că ar fi pregătit să o folosească din nou.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3