NOR CURIER 930X122

simona bucura oprescu

Deputatul Simona Bucura-Oprescu anunță noi investiții în rețele de gaze

Deputatul Simona Bucura-Oprescu anunță noi investiții în rețele de gaze.

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

Comunicat de presă – PSD Argeș

Autoritățile locale pot depune cereri de finanțare pentru înființarea, extinderea și modernizarea de rețele de gaze prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, anunță deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților.

Citiți și: Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu – în dialog european la Bruxelles

„Cererile pot fi depuse la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației până la data de 26 aprilie.

Prin acest program național se pot finanța investiții precum:

– înființarea de noi sisteme de distribuție a gazelor naturale;

– extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale în localitățile din cadrul unei unități administrativ – teritoriale;

– modernizarea sistemelor de distribuție a gazelor naturale prin transformarea în sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.

Prin Programul ”Anghel Saligny” sunt alocate 50 de miliarde de lei pentru extinderea și modernizarea rețelelor de drumuri, poduri, apă, canalizare și gaz.

Cererile de finanțare se pot depune la adresa, AICI, transmite deputatul Simona Bucura-Oprescu, într-un comunicat de presă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90