Donaris 930 x 122

pnl

theo_nicolescu02

DEPUTATUL THEODOR NICOLESCU, INVITAT LA TELEVIZIUNILE CENTRALE

Argeșul are 17 parlamentari, dar puțini dintre ei se bucură de vizibilitate la nivel național. În ultimele luni un deputat al județului a devenit o prezență obișnuită pe platourile televiziunilor centrale.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Este vorba de liberalul Theodor Nicolescu. PNL îl trimite tot mai des să prezinte punctele de vedere ale partidului la emisiunile politice difuzate de televiziunile cu acoperire națională. Până acum Nicolescu a fost invitatul unor televiziuni ca Antena 3, Realitatea TV, B1 Tv și Digi 24.

Theodor Nicolescu se află la primul său mandat de parlamentar, fiind ales în 2012 în colegiul pentru deputați Costești. Este secretar al uneia dintre cele mai importante comisii din Cameră, respectiv comisia juridică. Recent a fost desemnat membru supleant în Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Te-a platit bine, nu, sa scrii banalitati despre el? Dar ca a votat pentru imunitatea parlamentarilor si pentru alte drepturi nu spui nimic?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3