Donaris 930 x 122

deconcentrate

DIRECTORII PNL DIN ARGEȘ, SUSPENDAȚI DIN PARTID

Adrian Miuţescu, purtătorul de cuvânt al PNL Argeş, a anunţat astăzi că toţi directorii de instituţii deconcentrate din județ care provin din PNL au fost suspendaţi din partid până la terminarea mandatului la conducerea instituţiilor respective. Directorii vor putea reveni în partid când li se va termina mandatul.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Miuţescu a spus că „păstrarea în funcţii de conducere a oamenilor PNL este o decizie a PSD şi reflectă incapacitatea social-democraţilor de a-și promova propriile cadre.”

În Argeş directori de instituţii deconcentrate care provin din PNL sunt următorii: Elena Grigorescu (director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială), Cristian Cocea (şeful Direcţiei pentru Cultură), Nicolae Bădescu (directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă), Cristian Soare (șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă), Corneliu Vasilescu (directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură), Violeta Nedelcu (şefa Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor), Geta Armanaschi (aflată la conducerea Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale) şi Laurenţiu Achimescu (de la Direcţia pentru Tineret şi Sport).

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3