930 x122 grota rece

conservatori

DOI SECRETARI DE STAT CONSERVATORI ADUC VEŞTI BĂNOASE PENTRU ARGEŞ!

Doi secretari de stat s-au aflat astăzi în vizită oficială în judeţul Argeş, ambii activând în Partidul Conservator.

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

Cosmin Cristian este secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, iar Anca Laura Ionescu – secretar de stat în Ministerul Economiei (Direcţia pentru IMM-uri). Cristian a spus că Direcţia de Tineret şi Sport din Argeş este una performantă şi că în acest an va beneficia de 80.000 de lei pentru acţiuni de tineret, 40.000 de lei pentru Centrul de Tineret şi 200.000 de lei pentru sport. Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti va primi 180.000 de lei. La rândul său, Anca Laura Ionescu a anunţat că la 1 iulie 2014 va intra în vigoare o măsură conform căreia firmele ar urma să fie scutite de la plata impozitului pe profitul reinvestit.

Declarațiile au fost făcute într-o conferință de presă la sediul PC Argeș, conferință la care gazdă a fost președintele filialei județene a conservatorilor, Ion Cornel Lazăr.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3