Donaris 930 x 122

partid

NOUL PARTID DE DREAPTA VA AVEA SEDIUL JUDEȚEAN LA PNL ARGEŞ

Reprezentanţii PNL şi PDL au aprobat ieri, într-un congres comun, fuziunea dintre cele două partide.

Citiți și: A. Manea: „Dacă un profesor ar avea un salariu decent nu s-ar mai complica să facă meditații!”

Până la fuziunea propriu-zisă, însă, va mai trece ceva vreme, deoarece este vacanţă judecătorească, iar înscrierea noului partid la Tribunal poate dura prea mult în condiţiile în care la finalul anului sunt alegeri prezidenţiale. Tocmai din acest motiv PNL şi PDL au format o Alianţă Creştin Liberală, care va avea candidat unic pentru Cotroceni.

În ceea ce priveşte judeţul Argeş, sediul județean al noului partid va fi la PNL, pe strada „Egalității” din Pitești, în apropiere de Colegiul Național „Zinca Golescu”. PDL are acum un sediu propriu, dar plăteşte chirie mare, conform preţului pieţei. PNL, în schimb, are sediu de la Primărie şi plăteşte o chirie modică.

Citiți și: Pitești: Cine este noul proprietar și ce se întâmplă cu fostul Hotel al „Partidului” din Centru

„Până una-alta, fiecare partid va funcţiona normal, dar se vor intensifica legăturile dintre noi. Vom începe să funcţionăm tot mai mult ca un partid unit, vom face şi conferinţe de presă comune. În ceea ce priveşte funcţiile, vom vedea cum le împărţim. Cert este că în localităţi va fi preşedinte omul care are cele mai mari şanse să ajungă primar, la fel va fi şi în şi în privinţa judeţului.”, spune deputatul Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90