930X122 MAIA

partid

NOUL PARTID DE DREAPTA VA AVEA SEDIUL JUDEȚEAN LA PNL ARGEŞ

Reprezentanţii PNL şi PDL au aprobat ieri, într-un congres comun, fuziunea dintre cele două partide.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Până la fuziunea propriu-zisă, însă, va mai trece ceva vreme, deoarece este vacanţă judecătorească, iar înscrierea noului partid la Tribunal poate dura prea mult în condiţiile în care la finalul anului sunt alegeri prezidenţiale. Tocmai din acest motiv PNL şi PDL au format o Alianţă Creştin Liberală, care va avea candidat unic pentru Cotroceni.

În ceea ce priveşte judeţul Argeş, sediul județean al noului partid va fi la PNL, pe strada „Egalității” din Pitești, în apropiere de Colegiul Național „Zinca Golescu”. PDL are acum un sediu propriu, dar plăteşte chirie mare, conform preţului pieţei. PNL, în schimb, are sediu de la Primărie şi plăteşte o chirie modică.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

„Până una-alta, fiecare partid va funcţiona normal, dar se vor intensifica legăturile dintre noi. Vom începe să funcţionăm tot mai mult ca un partid unit, vom face şi conferinţe de presă comune. În ceea ce priveşte funcţiile, vom vedea cum le împărţim. Cert este că în localităţi va fi preşedinte omul care are cele mai mari şanse să ajungă primar, la fel va fi şi în şi în privinţa judeţului.”, spune deputatul Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90