EcoMoto 930×122

consiliul judetean

nicosss

EXCLUSIV! PRIMA REACŢIE A LUI CONSTANTIN NICOLESCU DUPĂ SENTINŢA CARE ÎL DĂ JOS DE LA CONDUCEREA CJ!

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, se află pentru mai multe zile la tratament medical în Târgu Mureş.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

În urmă cu puţin timp am reuşit să îl contactăm telefonic pe Nicolescu. Acesta ne-a oferit o declaraţie în exclusivitate în legătură cu verdictul de azi al Înaltei Curți de Casație și Justiție, în procesul cu Agenția Națională de Integritate, verdict care îl obligă să părăsească funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.

„Asta e viaţa! Este o decizie a instanţei pe care o respect. Doar nu o să mă spânzur, că nu m-am născut preşedinte de Consiliu Judeţean! Îmi văd de treabă în continuare, ce să spun? Când o să vin acasă o să merg la partid şi vedem ce avem de făcut în continuare. Rămân la conducerea PSD Argeş, cel puţin deocamdată. Vom vedea ce se va întâmpla după ce vom discuta în cadrul partidului”, ne-a declarat Constantin Nicolescu.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3