930×122 CAPRA 5

gerea

EXCLUSIV! PRIMA REACŢIE A LUI GEREA DUPĂ DEMITERE!

După cum v-am informat, conducerea PNL a decis să-l înlocuiască pe deputatul de Piteşti Andrei Gerea din funcţia de ministru al Economiei.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

„Este o decizie a partidului, aşa cum a fost şi când am fost propus pentru funcţia de ministru. Acum s-a considerat că este o altă persoană mai potrivită la minister, aşa că mergem mai departe. Nu am nimic să îmi reproşez, ba din contră, cred că m-am achitat bine de sarcini. Sper ca proiectele începute să se concretizeze, îl voi informa pe noul ministru în legătură cu acestea. Va urma o perioadă de pauză, pentru că până acum a fost o perioadă foarte agitată. Rămân în continuare în PNL şi parlamentar”, a declarat în exclusivitate pentru ePitești Andrei Gerea la scurt timp după decizia luată de conducerea PNL.

Într-o altă declarație, făcută pentru presa centrală, Gerea a încercat să explice el ceea ce Crin Antonescu nu explică: motivul revocării. „Nu mi s-a pus neapărat problema demisiei, mai ales că nu exista un motiv anume pentru demisie. (…) M-am bucurat inclusiv de aprecierea președintelui Crin Antonescu și i-am mulțumit pentru nominalizarea făcută acum 4 luni. (…) Nu a fost neapărat un reproș (n.r. – din partea colegilor săi din conducerea PNL), ci dorința de a merge închegat și la o altă viteză, să spunem, într-o nouă echipă guvernamentală a PNL”, a afirmat Andrei Gerea.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

El a adăugat că va continua ca parlamentar să susțină angajamentele pe care și le-a luat ca ministru în ceea ce privește uzina Automobile Dacia, Oltchim-Arpechim și disponibilizații de la Petrom.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Relu spune:

    adevarul e ca nu prea a afacut nimic in 3 luni. Cel mai mic mandat de pana acum, locul lui nu prea e in politica. Nu avem nevoie de astfel de oameni.i

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3