930×122 CAPRA 5

crin antonescu

EXCLUSIV! REVOLTĂ ÎN PNL ARGEȘ! AFLĂ CINE A CERUT DEMISIA LUI CRIN!

Situația explozivă de acum câteva zile din USL a provocat emoții printre liberali.

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

În teritoriu există membri PNL care s-au temut că scandalul fără precedent dintre Crin Antonescu și Victor Ponta va conduce la ruperea Uniunii și la ieșirea de la guvernare a Partidului Național Liberal. Ieșire care nu le-ar fi pe plac multor PNL-iști.

Nu toți au dat vina pe Ponta pentru escaladarea conflictului. Cel puțin în PNL Argeș un reprezentant al conducerii filialei a arătat cu degetul către… Crin Antonescu. Este vorba de Valeriu Acatrinei (foto), unul dintre cei 28 de membri ai Biroului Politic Teritorial al PNL Argeș. Atât de revoltat a fost Acatrinei de maniera în care Antonescu a gestionat scandalul cu Ponta, încât a propus într-o ședință a BPT ca filiala să-i ceară lui Crin demisia din funcția de președinte al PNL.

Citiți și: Politica din Argeș, mai săracă!

Poziția sa a fost, însă, singulară. Nimeni nu i-a împărtășit punctul de vedere. Mai mult decât atât, colegi de-ai săi au făcut glume pe seama propunerii.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • secu spune:

    Culmea ipocriziei!!! Pai Acatrinei, care de curând a fost unsdirector la Casa de pensii, cum sa ramana pe dinafara! A criticat el vreo data PSD sau PD, sau l-ati auzit vreo data vorbind de PNL public? Astia sunt oportunisti!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90