930X122 MAIA

consiliul judetean

FLORIN TECĂU A CĂLCAT TOTUL ÎN PICIOARE!

Partidele din Argeș fac la această oră numărătoarea paralelă a voturilor.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Chiar dacă numărătoarea nu s-a încheiat, trendul este evident și arată o victorie lejeră a candidatului Alianței PSD-UNPR-PC pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Până la această oră, rezultatele parțiale spun că Florin Tecău a obținut peste 60% din voturile exprimate. Tecău (PSD) a candidat din postura de președinte interimar al Consiliului Județean, după vacantarea postului de către colegul său de partid Constantin Nicolescu. Mandatul lui va fi până la alegerile locale la termen din anul 2016.

Potrivit acelorași numărători paralele de la PSD și PDL Argeș, disputa, de palmares, pentru locul doi se dă între candidatul PDL, deputatul Cătălin Teodorescu, și reprezentantul PNL, senatorul Ion Popa. Fiecare dintre cei doi contabilizează până la această oră undeva în jurul a 10-11%. Candidatul PMP, Lucian Cioacă, are până cum circa 6%.

Citiți și: Argeș. Cel mai lung drum modernizat cu fonduri europene. Proiectul, peste 25 mil. €

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90